Krystallbollelyd med Susanne

For en dag! Susanne Fuhr, en sanger jeg alltid har sett opp til, inviterte meg til å leke med lyd i hennes studio utenfor Oslo i går. Min gamle Volvo rommer akkurat tre store tunge kasser fylt av 19 krystallboller + bordet jeg har spesiallaget til dette. Som lydmannen sa: “Vanvittig flott lyd!”

Jeg har spilt [...]

SELVutvikling for eldre

I går holdt jeg foredrag på Holmen seniorsenter i Asker. Over 100 personer møtte opp fra 90 til 60 år. Dette er et aktivt eldresenter og de har mange flotte foredragsholdere. Arrangøren fortalte at oppmøtet viste at tittelen fenget. Tema var “Alle vil bli seg SELV – men hvordan bli det?”

Alle mennesker vet hvordan det [...]

Pusten som et SELVutviklingsverktøy

“Å være” og “å gjøre” er to forskjellige ting. Men hvordan “gjør” man “væren?”
Det er mange grunner til at pusteøvelser har vært brukt i så mange tradisjoner, så mange steder i verden i så mange tider. Når du aktivt fokuserer på pusten fokuserer du på noe som allerede “er”. Ved å koble bevisst bevissthet til [...]

Kvinnefrigjøringsdagen 8 mars!

Gratulerer med dagen! Kvinneundertrykkingen er den største kollektive undertrykkelsen i verden. Den krysser klassegrenser, finnes i alle etniske gruppe, i alle religiøse trossamfunn. Den finnes i alle politiske partier, blandt idrettsutøvere, funksjonshemmede og politikere. Den går fra drap av jenter og kvinner i alle aldere til kjøp og salg i land og over landegrensene og [...]

Tilbud på Den store CHAKRABOKA

Tanum på Karl Johan anbefaler Den store CHAKRABOKA via en stor annonse i siste bladet VISJON. De har den til tilbudspris, men jeg vet ikke hvor lenge dette vil vare. Jeg er invitert til et arrangement i april sammen med andre forfattere. Følg med!