Sommer, sommer, sommer i nord!

Mange ønsker å være mer kreative. Farger og former er kanskje letteste måten å begynne med dette. Å stå ute og male til bølgeskulp er en opplevelse i seg selv. Og når du har meditert på fargene og gjenkjent dem i naturen rundt deg – da vil din naturopplevelse aldri bli den samme. For tredje gang tilbys malekurs for nybegynnere og den drevne i sammenheng med selvutvikling på BUøyen kursgård. 4. til 8. juli kan du oppleve “himmelblå” – for dette er på den vakre Helgelandskysten og bedre kan det ikke bli uansett vær. Påmeldingsfristen er 25. juni. Jeg har selv vært på høstutstillingen, mine grafiske blad er offentlig innkjøpt og jeg har vært lærer i Firenze for kunststudenter fra Florida universitetet. Du vil selvfølgelig lære om fargeblanding, form, komposisjon, form, skygge, utsnitt og i tillegg få leke og åpne for dine skulte kreative ressurser!

Uka etter fra 10. – 15. er det muligheter for VISJONVAKE.
Påmeldingsfrist her er 1. juli.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>