Selvstendige arbeidere

Initiativet som Unni, Bertil og jeg tok i forbindelse med 1. mai i år har vokst seg til en stor og aktiv facebookgruppe. Målet er 30.000 – nå er vi snart 5000 og vi vokser hver dag. Håpet er at rammevilkårene for alle dem som skaper sin egen arbeidsplass og gjør jobben – skal kunne være til å leve med slik at flere små foretak overlever. Dette er både distriktspolitikk og kvinnepolitikk siden 3 av fire enkeltpersonsforetak er kvinner. Det er ikke bare de store bedriftene som gjør det mulig å bo rundt omkring i landet. Vi vet at kvinner forsvinner fra bygdene pga mangel på jobb. Hvis en kvinne skaper arbeid, om det så bare er til seg selv, vil dette gjøre at hun kan bo i området, hun bruker butikken, noen vil ha barn på den lokale skolen o.s.v. Meld deg inn i gruppa! http://www.facebook.com/selvstendigearbeidere

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>