Jeg liker å prøve ut nye metoder

Jeg går ikke bare til behandlere og veiledere for å få råd eller hjelp, jeg går like mye for å lære om metoder og få nye vinklinger. Det er flere nyttige sider ved å bruke seg selv til utforskning av terapi og veiledning på behandlingsmarkedet. I tillegg til å lære om metoder, får jeg et knippe av gode medspillere med som bonus. Aksel Forsén Andreasen fra Troms er en slik mann.

En trollmann av en kiropraktor med hender som “ser” det meste. I tillegg har han i et år nå arbeidet med “atlas profylaxe” – en fabelaktig metode som kan gi fabelaktige resultater. Kort sagt kan det øverste benet på ryggraden klemme på nerver og blodomløp og hindre spinalvæskens gang opp og ned ryggraden. Dette kan få store fysiske og psykiske konsekvenser. Han kommer til Oslo en gang i mnd. og har allerede rettet på flere av mine klienters atlas.

I går snakket vi om de positive virkningene dette kunne få for en del mennesker med ADHD og ADD-diagnoser. Når jeg setter dette sammen med hva Øyvind Engebretsen ved www.optiskkompani.no sier om hvordan dårlig samsyn kan gi samme diagnoser, så ser jeg på nakken fra flere vinkler. Hver gang vi beveger øynene beveger vi visse muskler i nakken. De er under press fra mange kanter. Så like viktig som balansen nede er – er balansen øverst i ryggraden også viktig. Godt vi har mange behandlere som ser deler av bildet så godt som disse to!

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>