Oljesøl og affirmasjoner

Jeg tror mange med meg er ganske fortvilet over oljekatastrofen til havs. Hver gang det skjer noe i denne størrelsesordnen skaper det, i tillegg til forbannelse og fortvilelse, kollektiv apati. For hva kan lille jeg gjøre? Når havene nå har like mye plastpartikler som plankton virker det umulig å snu. Men det er vi likevel nødt til å gjøre! På det ytre plan er det mange aktører som fortjener oppmerksomhet og en av dem er www.oceana.org.

Men hva med ditt indre ocean? I tillegg til å holde din ph-balanse på riktig nivå gjennom kost og mosjon, er det også viktig å holde din indre ph i balanse med riktige posjoner av optimisme og håp. Indre stress hjelper ingen! Jeg snakker ikke om å lukke øynene for realitetene – men ingen av oss kan leve uten håp om bedring. Det er en voksende internasjonal bevegelse som i tillegg til å være med praktisk og finansielt også benytter kollektiv visualisering og affirmasjoner.  Les mer her: www.theintetionexperiment.com.

Er dette bare tull og tøys? Absolutt ikke. Martin Luther King ble drept pga sine visjoner. Å være med på å skape visjoner om gode løsninger, samarbeid og en strålende framtid er å aktiviere en “mulig framtid”. Disse indre bilder har kraft. Ikke i seg selv – men som energi som kan hjelpe oss til å holde ut mens vi finner kollektive og individuell løsninger. Sett deg ned og pust dypt og si til deg selv ” hva om dette kunne resulterer i noe som er enda bedre”. Og så lar du fantasien skape bilder på det som kan bli. Kjenn hvordan dette gir hele deg en indre ro, håp og støtte i en vanskelig tid! Ønsker du mer hjelp og innsikt til slikt arbeid kan du også få individuel hjelp til dette. Eller du kan gå på kurs.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>