Nytt og gammelt i Kristiansand

Det er alltid en utfordring å snakke til en forsamling man ikke kjenner noe til fra før. Utfordring i den forstand at jeg i utgangspunktet vet at jeg ikke vet hva de andre vet! :-)

Begrepet chakra og aura er uvanlig for mange, men det vi kan bruke disse filosofiene og verktøyene til er høyst forståelig. For alle ønsker å være seg SELV og alle føler at det er vanskelig til tider. Så på en måte er det bare inngangsportene som er nye. Og det er ikke teoretiske metoder.  Jeg trekker på ca. 30 års arbeid med innlæring og avlæring og dyp transformasjon sammen med flere tusen kursdeltagere.
Det er gøy når nyskjerrigheten vokser og jeg kan se at det jeg kommer med er “mat”. Da føler jeg meg virkelig heldig som får lov til å være en medskaper i menneskers liv.

Protestfestivalen var ny for meg, og mange nye bekjentskaper ble det også. En flott avsluttning ble Shabana Rehmans show. En lidelseshistorie med happy ending kan man kalle det. For alle har jo vanskeligheter. Det er inspirerende å høre om noen som har vært så langt nede og som har kommet seg opp igjen. Hun minner litt om Tina Turner der hun står. Strålende vakker, full av liv og med en følsom nærhet som bare en som har stått igjennom det får – til slutt.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>