Endelig min egen blogg!

Endelig! ILIANA akademiets hjemmeside har blitt skolens side slik den skal være. Så har mitt behov for en egen side hvor jeg kan si min mer private mening, dele mine filosofiske betraktninger og fortelle om nye funn funnet sin form i min første blogg. For selv om den daglige driften av ILIANA akademiet tar mye av min tid så er det likevel mer jeg har på hjertet. Jeg elsker jobben min med all fagutvikling, undervisning, enkeltklientene og alle foredragene. Og jeg trives med bokprosjektene som er på vei. For en glede det har vært å fortelle om Den store CHAKRABOKA! Og så mange tilbakemeldinger jeg har fått!

Å dele og å være til nytte er store verdier i mitt liv. Likevel er det mer av både gledelige, morsomme og tragiske og vonde ting som skjer med meg i mitt liv, som involverer andre, her hjemme og i verden som jeg også gjerne vil dele mine tanker med flere om. Og vil du følge med på noe av dette er du herved invitert  -  i og utenfor tid og rom – som min medreisende!

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>