Den store CHAKRABOKA

Bestillingene tikker jevnt og trutt inn. Jeg pakker i bobleplast og leverer på posthuset. Det gir en slags følelse av å sende en ekstra personlig hilsen med boka. Og oppe i Tromsø sitter Christin og sender ut fakturaene for meg. Men strømlinjeformet blir det jo ikke med en utgivelse på eget forlag. Og noen bestillinger har en tendens til å “forsvinne” på epostgravplassen – som er der epostene ender hvis de ikke blir lagt i riktig mappe med en gang – begravet av flere hundre nye eposter. Men heldigvis er de som bestiller oppegående folk og purrer. Det er jeg glad for og alt blir rettet opp så fort jeg greier det!

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>