2011 = 4

Tallmagi? Årstall er selvfølgelig kultur. Kultur skaper felles rytmer. Og tall er faktisk et uttrykk for rytmer og sykluser. Summen av 2011 er tallet 4. Innen enkel numerologi benyttes en syklus fra 1 til 9, som så gjentar seg igjen og igjen. 1 er den første impulsen som blir synlig. Som et lysglimt som kommer ut av det store mørket. Prikken vandrer og blir en strek som har en begynnelse og en avsluttning, eller to ender. Dette er symbolet på 2 tallet. Energi kan bygges gjennom polaritet, tid, avstand og nærhet. Trekanten er symbolet på balanse, flyt og kommunikasjon. Ideer og planer tilhører 3 tallet. Og så kommer det trauste 4 tallet! Kvadratet som vi bygger våre hus på. Den kvadratiske grunnmuren som vi trenger for at ideene ikke bare blir “luftslott”. 4 tallet er et symbol på hardt arbeid som resulterer i fysisk realitet. Og det nye året blir altså et 4år. Jeg tror det er mulig å gjøre det meste når som helst hvis man er villig til å gjøre den innsatsen som kreves. Men det virker som om noen ting er enklere å få til i noen faser av livet og i noen rytmer. Så hvis jeg setter på meg numerologibrillene for det nye året, så vil jeg konsentrere meg om å manifestere mine ideer.

Tenk på de ideene du hadde i fjor og velg deg tre prosjekter du vil gjennomføre i år. Et prosjekt bør være lett, det neste krever litt mer og det tredje kan være noe som vil kreve en innsats nesten hele året. For å manifestere større prosjekter kan det være du trenger mer kunnskap, hjelpere i tillegg til din egen vilje og utholdenhet. I tillegg vil de prosjektene som er i kontakt med dine indre verdier ha større sjans til å lykkes enn prosjekter du gjør av plikt eller press fra andre. Det finnes mange gode metoder som kan hjelpe deg til å holde fokus gjennom motstand. Affirmasjoner hjelper deg til å overbevise din underbevisthet om at dette er mulig, men du kan ikke bruke hvilken som helst affirmasjon. Den må bygges opp på spesielle måter. Og den må skape følesen av at dette allerede er sant! Du kan enten lære dette på kurs, kjøpe deg en bok, eller vente på den nye boka i SELF-serien som vil forklare en del av disse metodene. Lykke til med 2011!

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>