Gratulerer Karman, Sirleaf og Gbowee!

Det er en stor seier. Nobels fredspris til Karman, Sirleaf og Gbowee er en anerkjennelse til alle de millioner feminister som hver dag kjemper for de selvfølgeligste rettigheter for kvinner og mot de forferdeligste undertrykkelsesmetoder som benyttes hver dag i krig og i fred. La oss håper dette ikke er en engangsopplevelse, men en del av en lang lang rekke av annerkjennelser for arbeidet mot frihet, demokrati og rettigheter for alle alle kvinner i alle land. Vi vet at når kvinner får det bedre får både barn og menn det bedre.
Da er det jo ikke noe å vente på?

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>