Krystallbollelyd med Susanne

For en dag! Susanne Fuhr, en sanger jeg alltid har sett opp til, inviterte meg til å leke med lyd i hennes studio utenfor Oslo i går. Min gamle Volvo rommer akkurat tre store tunge kasser fylt av 19 krystallboller + bordet jeg har spesiallaget til dette. Som lydmannen sa: “Vanvittig flott lyd!”

Jeg har spilt siden 1996 da jeg hørte dem live for første gang. Egentlig et avfallsprodukt fra Silicon Vally i USA og dataindustrien hvor de brukes som karr til silisiumsanden som så får et kraftig elektrisk støt og blir til bergkrystall som så brukes i mikrochipsene. High Tech Healing har jeg kalt det – og gjennom lydundersøkelsen i 1999 fikk jeg stadfestet at denne lyden faktisk kan sette igang helsefremmende prosesser på flere plan. Også kan den skape kommunikasjon glede! Slik Susanne og jeg delte i vår lek med tonene i går.

Du finner CDer med denne spesielle lyden i nettbutikken.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>