Kurs og utdannelser på vestlandet

Framme i Oslo i dagmorges, litt urven fra en natt på Haukeliekspressen, men glad for at jeg ikke var lenger unna. Skulle ha tatt fly fra Bergen, men den nye askeskyen satt en stopper for det. Nå ser det ut til at interessen på vestlandet er stigende igjen. Sist helg møtte jeg en gjeng med 16 interesserte kursdeltagere på Helseloftet i Odda. Mange ønsket alle SELVutviklingkursene og 8 vurderte hele Livsveilederutdannelsen hvis den kom til Odda! Vi har ingen ILIANA-lærere på vestlandet ennå – så det kan se ut som om det blir jeg som vil følge denne gjengen mesteparten av veien – hvis nok melder seg. Helgen 4. – 6. juni tilbyr vi i samarbeid med lokalarr. Bente Skogasel et grunnkurs til – og det vil avgjøre om det er nok interesse for først alle SELVutviklingskursene og sekundært hele fagutdannelsen i ILIANA livsveiledning. I såfall vil det også bli muligheter for individuell livsveiledning i Odda  7. og 8. og kanskje også på gården til ILIANA livsveilederene Elin-Maria Aarekol og Arnfinn Aarekol på Grimo litt lenger ut i fjorden den 9. og 10. juni. Les om deres aktivteter her. Hardanger er jo også et nydelig sted å gå på kurs – så du kan jo vurdere om du vil ta deg en tur fra et annet sted i Norge også slik Liv gjorde denne gangen fra Oslo.

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>