1 mai for selvstendige arbeidere

Da Unni, Bertil og jeg bestemte oss for å søke 1. maikomiteen om plass i 1. maitoget viste vi ikke hvilken respons vi ville få. I dag 3 døgn før er det 1547 deltagere på facebook. Diskusjonene går varmt og mange forskjellige aktører kommer til syne. Det viser seg at det er mange enkeltpersoner og mindre grupper som har gjort hver sin del på hver sin kant, og det finnes mange som har god kompetanse på lovverk og regler. Her skal det ryddes opp! Les mer om saken på facebooksiden “selvstendig arbeidere krever like rettigheter!” Og for all del – kom i 1. mai toget i seksjon 11 – like ved der toget skal gå ut av Youngstorvet i Oslo. Vi har en parole med solemblemet på og orange/røde bokstaver. Se facebooksiden

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>