Bokbad og den store CHAKRABOKA

Fra lanseringen av Den store CHAKRABOKA i november til idag – har det vært en strøm av hyggelige tilbakemeldinger. Boka selger jevnt og trutt og da Norli i Universitetsgt. ringte for en stund siden og fortalte at folk spurte etter den ble jeg stolt. Det er tross alt et eget lite forlag som gir ut boka og det betyr at mange må lete litt etter den.

Nå er det 6 steder i Oslo som selger den. De fleste bestiller og får den i posten. ArunA akadmiet har lagt den på litteraturlista så deres studenter får skolepris som seg hør og bør. Jeg håper jo at flere skoler vil si ja til dette tilbudet.

Før jeg ga ut boka ble jeg spurt om min målgruppe. “Alle”, sa jeg. Det er ingen god ide fikk jeg høre. Man bør spisse seg mot et publikum. Men det var ikke mulig for meg. Nå ser jeg at jeg får tilbakemeldinger fra “alle”.

“Jeg har ikke interessert meg for chakra” sa lederen for Tanums alternativavdeling. Senere anbefalte hun den i en stor annonse i bladet VISJON. Også er det dem som vet mye. Helga Kvamme fra vestlandet er en annerkjent healer og skriver på facebook: “Ellers er boken din utrolig bra. Jeg leser litt når det faller seg slik og slår opp i den når jeg lurer på noe. Takk!!” Da blir jeg glad – når den nettopp kan favne så vidt!

Siste “bokbad” er på messe i Askerhallen lørdag 29. mai kl.17.00. “SELVutviking og CHAKRA – om å ta sosialt ansvar med beina på jorda” heter arrangementet. Fotograf og lederutvikler Maria Lundberg intervjuer. Les om alle foredragene og Bokbadet her: Alternativmessa i Asker

3 kommentarer til Bokbad og den store CHAKRABOKA

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>