• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

Avholdte foredrag

Foredrag i Nordland

Miniseminar kl.18.30 - 21.30, kr. 300,-.
Onsdag 8. mai Mosjøen, 2. etg. over FUSHA i Petter Dassgt. 3.
Tirsdag 28 mai Mo i Rana, Mor Måne.

Påmelding: klikk her.

"Med hodet i himmelen og beina på jorda!
Hvordan takle stress og store drømmer på samme tid!"
Hvor ble det av de store drømmene? Vi skal se på dem igjen og se på hvilke skritt
du kan ta i den riktige retningen.
Og hva du må passe på for at du ikke snubler i dagliglivets oppgaver. For hvordan
kan du hindre stress både fysisk og psykisk?
Og hvordan kan livet åpne seg med samme følese som du hadde da du var barn og
himmelen var blå?
Alt dette skal vi snakke og jobbe med. For det blir også øvelser som du kan ta med
deg hjem igjen.

UNITY senteret i Oslo

Fredag 13. mai 2011
"Hva er ILIANA-livsveiledning?"

Trysil Hotell

Søndag 10. april 2011
"Alle vil være seg SELV, men hvordan blir vi det?

Bodø

Onsdag 6. april 2011
"Innsikt og bevisstgjøring – som grunnlag for eget valg. Føringer i generell læreplan og i opplæringslov. Rådgivertjenestens rolle"
v/Inge Ås, livsveileder ILIANA akademiet.
For medlemmer av rådgivernettverk fylkesnivå LO, NHO, KS, fylkesmannen, Elev- og lærlingombudet. Repr. fra PPT - repr. fra opplæringskontor, repr. for NAV, repr. fra RKK. Invitasjon til rådgivernettverk fylkesnivå.

Villkvinneseminaret i Hattfjelldal

11. - 13. februar 2011

Lørdag 12. februar
14.30: Alle vil være seg selv, men hvordan blir vi det? Inge Ås, ILIANA akademiet. 15.10: Konsert Inge Ås: Stein, vann og krystall.

Søndag 13. februar
Workshop:
10.00 - 11.00 Inge Ås, ILIANA akademiet: Spiritualitet med beina på jorda. Chakraene som inngangsporter til deg SELV.

Åpent hus på UNITY senteret, Møllergata i Oslo.

Lørdag 29. jan. kl. 15:45 - 16:45
Foredrag: Lær om SELVutviklingsfilosofi etter ILIANA-modellen skapt av Inge Ås gjennom 30 års arbeid med kurs, utdannelser og klienter.

Hør om SELV, personligheten, den personlige aura og hvordan blokkeringer skapes naturlig i livet og hvordan de omformes av bevissthet.

Søndag 30. jan. Kl. 17:00 - 18:00
Foredrag: Hva er faghealing til forskjell fra healing? Og hvordan undervises det i dette ved ILIANA akademiet? Vi ønsker healing inn i varmen, slik at dette fantastiske verktøyet kan bli tilgjengelig for alle. Chakraene er inngangsporter til dyp transformasjon av prepersonlige, personlige og transpersolige tema. Inge Ås har skrevet den eneste boka på skandinavisk om bruken av Chakra i SELVutviklingsprosesser.

NORDIC HEALING ASSOCIATION - HEALING SYMPOSIUM 2010

Lørdag 13. november
Norsk Maritimt Museum, Bygdøy, Oslo
Foredrag: Utvikling av sanser og klarsyn. Faghealing og SELVutviklingsfilosofi.


Alternativmessen på Lillestrøm

19. – 21. november 2010

På standen kan du kjøpe:
Den store CHAKRABOKA. Aura, filosofi og indre politikk med signatur av Inge Ås
CDer og CD-ROM
ILIANAs økologiske urte-te
Havsalt med havtorn

Og du kan være med på trekningen av et gratis kurs og gratis CD!
Kom og snakk med ILIANA-lærere og ILIANA-livsveiledere.

Her er konsert og foredrag fra ILIANA akademiet:

FREDAG:
Rom 5, kl.14.00
Konsert: "Stein, vann og krystall" - Inge Ås
Inge Ås var den første som spilte på disse bollene på en Alternativmesse i Oslo. Husker du konsertene med flere hundre i Oslo Spektrum? Siden har det blitt konserter med musikere flere steder i Norge. Nå er det endelig igjen en konsert med Inge Ås og hennes magiske krystallboller.

Helbredende lyd kaller hun det og viser til resultatene fra en lydhealingundersøkelse fra 1991. Denne konserten vil hun spille på stein, på vann og på 22 kvartskrystallboller fra 4 til18 tommer i diameter, alle er avfall fra dataindustrien. Denne lyden går gjennom marg og bein! Ta deg en pause fra foredragene, kom og lukk øynene og flyt med! Du kan kjøpe CDer etter konserten eller på standen til ILIANA akademiet.

Rom 13, kl. 18.00
Inge Ås og Johan Osuldsen:
"Hvordan kan arbeid i chakrasystemet forandre personligheten?
"
Chakrasystemet er en østlig tradisjon, med røtter flere tusen år tilbake. Gjennom 30 års arbeid innen personligutvikling har Inge Ås utviklet ILIANA-modellen som bruker chakraene som inngangsporter til personlig vekst og transformasjon. Kognetive metoder er også med, men energiarbeidet går også ”bak” intellektet og åpner for mye større dybder i psyken og i ditt indre. ”Spiritualitet og åndelig arbeid med beina på jorda” er kjennemerke til ILIANA akademiet.

Møt daglig leder Inge Ås og ILIANA-lærere Johan Osuldsen og lær noen kraftfulle verktøy du kan bruke hjemme senere. Du kan kjøpe en signert utgave av Inge Ås sin bok: ”Den store CHAKRABOKA. Aura, filosofi og indre politikk" på ILIANA akademiets stand, eller rett etter foredraget. Møt ILIANA akademiet på standen for flere spørsmål.

Rom 13, kl. 19.00
Inge Ås: "Lær om de 8 hovedchakraene og opplev en chakraøvelse."
Gründeren av ILIANAakademiet, Inge Ås, har arbeidet med flere tusen mennesker med metoder som involverer chakra. Hun bruker dette i en aktiv SELVutviklings-prosess basert på ILIANA-modellen, utviklet over 30 år. Her er chakraene inngangsporter til deg selv, men også til kollektive bevissthetsområder og transpersonlig vekst.

Vi skal gå gjennom de 8 chakraene som vi benytter ved ILIANA akademiet, se på deres grunnfilosofi, hvilke tema de inneholder, hvilke symboler som kan peke til dem m.m. - og vi skal aktivt bruke chakraene i en øvelse som setter det hele mer i gang! Her kan du komme med dine spørsmål og få nye innfallsvinkler til chakararbeid. Du møter Inge Ås og flere av ILIANA-lærerene. Du kan kjøpe en signert utgave av Inge Ås sin bok: ”Den store CHAKRABOKA. Aura, filosofi og indre politikk” på ILIANA akademiets stand, eller rett etter foredraget. Møt ILIANA akademiet på standen for flere spørsmål.


LØRDAG
Rom 17, kl. 13.00

Inge Ås, Runa Søtvedt og Anniken Lindås Kolstad:
Dagdrøm, nattdrømm og affirmasjoner.

Du vil deg selv vel! Også når du skremmer deg selv i drømme. Lær om hvorfor drømmer er avstressende på et dypt plan og hvordan de er både nødvendige og nyttige. En dagdrøm og en affirmasjon er to sider av samme sak, men alt skal ikke bli virkelighet rent fysisk.

Dine villeste drømmer er likevel mat til din egen evne til manifestasjon av dine drømmer inn i din virkelighet. Men hvordan dette gjøres må læres. For ofte vil drømmene bare lade ut stress og ikke nødvendigvis få den oppmerksomhet de trenger for å lede deg videre i ditt liv. Vil du vite mer om dette? Møt grunnleggeren for ILIANA akademiet som har arbeidet med dette i 30 år, og som sitter og skriver en bok om dette som kommer ut til neste år. Møt ILIANA akademiet på standen for flere spørsmål.

Rom 17, kl. 16.00
Inge Ås: "Kan healing læres?"
Hva er faghealing til forskjell fra healing? Klarsansene ligger klar til bruk og kan aktiveres. Også healing er medfødt som et talent, både selvhealing og kontakthealing. Men det er forskjell på en person med talent for healing og en faghealer. Som behandler må du lære deg faget. Ved ILIANA akademiet undervises det i faghealing. Dette inkluderer kunnskap om healingtradisjoner, historisk og du får høre om hvilken forskningen som eksisterer.

Men aller mest inneholder utdannelsen øvelser som utvikler deg som fagperson, slik at du vet hvor dine talenter er innen dette fagfeltet. Og hvordan du kan videreutvikle deg. Hør om faghealing fra en av Norges beste skoler innen faget; ILIANA akademiet har eksistert siden 1983 og arbeidet med selvhealing med mange tusen. Hør om fagutdannelse i energiarbeid og faghealing og opplev noen øvelser. Inge Ås er daglig leder ved skolen.


SØNDAG
Rom 13, kl.15.00
Inge Ås: "Etisk selvutvikling for Moder jord."
Positivt egosentrering og felles ansvar. Hvordan bruke all snakk om Mayakalenderen til dette? ”Kropp, sinn, SELV og ånd - individualiet i en felles verden” er et av ILIANA akademiets slagord. Vi mener en positiv egosenterering må til for at hver enkelt skal kunne bli sterke nok til å ta det felles ansvar vi trenger for menneskeheten og planeten.

Ansvar er egentlig ganske lett å ta når det henger sammen med dine dypere verdier. Noe må koordineres, også på et energiplan. Har du lyst til å vite hvordan du personlig kan være med på dette? Mange tusen mediterer på hver uke og dette kan du også bli med på! Og det er også mange enkle virksomme handlinger som er virksomme! Lærere ved ILIANA akademiet og grunnleggeren Inge Ås vil lede deg gjenn om flere tankermønstre og øvelser som du kan spinne videre på hjemme i ditt liv. Møt Iliana akademiet på standen for flere spørsmål.

Rom 17, kl.17.00
Inge Ås: "Lær om de 8 hovedchakraene og opplev en chakraøvelse."
Gründeren av ILIANA akademiet, Inge Ås, har arbeidet med flere tusen mennesker med metoder som involverer chakra. Hun bruker dette i en aktiv SELVutviklings-prosess basert på ILIANA-modellen, utviklet over 30 år. Her er chakra inngangsporter til deg selv, men også til kollektive bevisthetsområder og transpersonlig vekst.

Vi skal gå gjennom de 8 chakraene som vi benytter ved ILIANA akademiet, se på deres grunnfilosofi, hvilket tema de inneholder, hvilke symboler som kan peke til dem m.m. og vi skal aktivt bruke chakraene i en øvelse som setter det hele mer i gang! Her kan du komme med dine spørsmål og få nye innfallsvinkler til chakrarbeid. Du møter Inge Ås og flere av ILIANA-lærerene.

Du kan kjøpe en signert utgave av Inge Ås sin bok: ”Den store CHAKRABOKA. Aura, filosofi og indre politikk” på ILIANA akademiets stand, eller rett etter foredraget Møt ILIANA akademiet på standen for flere spørsmål.Protestfestivalen i Kristiansand

10 - 19. september.
Protestfestivalen er Nordens eneste festival mot avmakt og likegyldighet. Den er politisk og religiøs uavhengig men engasjerer og provoserer.

Protestfestivalen deler også ut Erik Byes Minnepris. Festivalen arrangeres i år for
11. gang og består av debatter, konserter, film, kunst, foredrag, performans, samtaler, egen ungdomsdag, lyrisk aften og mye mye mer.

Okkultismens rennesanse?

17.30 - DEBATT:
Den siste tiden har det vokst fram ny interesse både for nyreligiøsitet og alternativ behandling. Mange setter fellestrekk mellom disse fenomenene. Publikum strømmer til alternativmesser, og prinsesse Märtha Louises engleskole får stor oppmerksomhet. I år gav forfatterne Trond K.O. Kristoffersen og Kristin A. Sandberg ut boken ”Det de ikke forteller oss – Steinerskolens okkulte grunnlag”.

Deltagere: Se egen hjemmeside.

Er nyreligiøsitet uttrykk for en åndelig lengsel, som kristendommen ikke kan tilfredsstille? Er den også uttrykk for noe okkult, slik mange kristne hevder? New Age bevegelsen vokste fram i USA i etterkant av hippiebevegelsen. Den tar utgangspunkt i Vannmannens tidsalder, som mange kristne forbinder med de siste tider eller dommedag. New Age omfatter terapeutiske metoder, psykiske så vel som fysiske. Ikke bare kristne er kritiske til New Age. Kommentator Elin Ørjasæter mener den gjør seg uangripelig. Man underkaster seg noe irrasjonelt, noe det ikke går an å motbevise. Andre ser på New Age som et nødvendig opprør mot en autoritær religion.

http://www.protest.no
http://www.myspace.com/protestfestivalAlternativuke i Dønna


Lørdag 31. juli, kl 15 - 16

Foredrag/minikurs: "Hjerte - Smerte"

Om hjertet som pumpe, hormonelt, nevrologisk og elektromagnetisk organ - med målbare bølger 4 meter til alle kanter. I tillegg er hjerteenergisenteret vår inngang til våre dype verdier og mening. Dette er vårt felles møtested for alle dem som vil ta enda mer ansvar for seg SELV, sine nærmeste og verden som helhet. (Gratis)


Søndag 1. august, kl 11 - 12

Foredrag/minikurs: "Forandring og vekst i hverdagen for alle!"

Chakra er energisentre langs ryggraden som vi finner beskrevet på sanskritt for 3000 år siden. Nå benyttes de som kraftfulle vektøy til vekst og indre transformasjon. Inge Ås benytter energiarbeid med chakra i sammenheng med vestlig psykologi og det nyeste innen hjerneforskning og NLP. (Gratis)


Søndag 1. august, kl 12 - 13

Bokbad om "Den store CHAKRABOKA"

Intervju av forfatteren med mulighet til spørsmål og tilbakemeldinger. Boken er til salgs og du kan få signatur og hilsen lørdag og søndag.

Fra forordet til legen Audun Myskja:
Om Inge Ås på sett og vis debuterer som forfatter med denne boka, er det et menneske med en sjelden erfaringsrikdom og dybde innen feltet som nå trer ut med sine tanker og erfaringer. I stedet for en mekanisk framstilling røper Inge Ås sin refleksjonsevne med å problematisere chakrabegrepet og lar leseren gjøre egne betraktninger.

Samtidig er hun praktiker: enhver som ønsker å arbeide med seg selv ut fra skriftlige anvisninger kan komme i gang med denne boka til hjelp. Der mange av bøkene som er kommet ut i de senere årene har vært rene repetisjoner av tidligere bøker, klarer Inge Ås å bringe sin erfaringsdybde inn i framstillinger som gir deg som leser et nytt bilde av denne rike tradisjonen.

Selv har jeg i flere tiår arbeidet for at denne erfaringsvitenskapen skal bli tilgjengelig for allmennheten. Jeg har avfunnet meg med at det tar lang tid før helsevesenet åpner opp for denne dimensjonen av menneskets erfaringer og den virkeligheten som vår viten om aura og chakra speiler. Derfor trenger vi mennesker som kan stå fram og presentere denne erfaringsvitenskapen på en god og vederheftig måte.

Det ligger mange års erfaring og arbeid bak denne boka, en dybde som jeg tror du som leser vil fornemne. Derfor er det en glede å anbefale denne boken som en av de mest egnede verkene på skandinaviske språk for deg som søker viten, selvutvikling og selvhelbredelse. Mer om boka her.
Alternativmessen i Asker

28. - 30. mai 2010
Møt ILIANA akademiet i Askerhallen utenfor Oslo.
Brages vei 2, 1387 Asker

Program
Les mer om messa på messearrangørens side her.

ILIANA akademiet har ingen stand i år, men du kan møte oss på og snakke med oss etter foredragene - om de forskjellige kurs og utdannelser vi tilbyr.
Du kan også kjøpe "Den store CHAKRABOKA" i informasjonen.


FREDAG:

Nattdrøm, dagdrøm og visjoner.

Fredag Kl. 16:00 SAL 1
Alle drømmer - men alle husker dem ikke. REM-søvn er helt nødvendig og frarøving av REMsøvn er regnet som tortur. Våre nattdrømmer fungere som oftest som en indre reparatør av vårt daglige stress, men kan også bli en reell indre veiviser. Dagdrømmer gir helsegevinst både fysisk og psykisk og kan utvikles til enda mer effektive verktøy for helse på alle plan. Visjoner er det som skal til for å virkeliggjøre dine drømmer. Du vil lære om likheten og mekanismene bak alle disse tre! Møt daglig leder ved ILIANA akademiet og forfatter av "den store CHAKRABOKA", Inge Ås.


LØRDAG:

“SELVutviking og CHAKRA – om å ta sosialt ansvar med beina på jorda”

Bokbad lørdag Kl. 17:00 SAL 3
Kom og hør forfatter og ILIANA livsveileder Inge Ås bli intervjuet om sin bok: Den store CHAKRABOKA. Dette er den største og den mest grundige chakrabok i SELVutvikling på norsk og kanskje i verden? "Endelig en bok på norsk" sier mange. Anbefalt av bokhandelen Tanum, rektor ved NAN, Andreas Bjørndal, legen Audun Myskja, leder av MIRA- senteret Fakhra Salimi og mange flere! Underteksten Aura, filosofi og indre politikk - SELVutvikling på norsk, peker til vinklingen i dette arrangementet. Inge Ås mener at aktiv SELVutvikling øker sosialt ansvar hvis det gjøres "med beina på jorda". Det er dette hun kaller indre politikk. Intervjuer Maria Lundberg er fotograf og skribent, forsker og konsulent/coach innen lederutvikling, og jobber på en doktorgrad innen kreativitet og ledelse. Hun har også utdanning som Iliana Livsveileder ved ILIANA akademiet. Det blir mulighet for spørsmål etter intervjuet. Og du kan få med deg en signert bok med hilsen fra forfatteren.

Stress - hva kan du gjøre selv?

Lørdag kl. 18:00 SAL 3
Stress er forstadiet til all sykdomm. Vil du lære hva stress er både fysisk og psykisk? Hvordan kan du gjenkjenne faresignalene? Du kan gjøre mye selv med kost, bevegelse, meditasjon og ikke minst ved å gjøre noe hver dag av det som er viktig for deg! Vi skal snakke om hvorfor kan bli vi stresset og syke av påvirkninger som f.eks. mobbing. Inge Ås har 30 års erfaring som terapeut og veileder. Med har bakgrunn som homeopat, kraniesakralterapeut, NLP-lærer/coach, healer og livsveileder har hun bred erfaringer med å arbeide med mennesker og stress fra posttraumatsk stressyndrom til lettere varianter.


SØNDAG:

Energiarbeid & Healing for alle

Søndag kl. 16:00 SAL 1
Alle driver med selvhealing. Sår gror, sorg letter etter hvert og mentale belastninger takler vi som regel etter hvert. Men alle disse prosessene kan også "sette deg fast" og du kan trenge hjelp av en annen. All selvhealing kan også gjøres mer effektivt ved hjelp av kunnskap og øving. Hør om hva du kan gjøre for deg selv og dine nærmeste. Og om hvordan du kan videreutvikle dine evner og jobbe proffesjonelt. ILIANA akademiet tilbyr kurs i "Energiarbeid & healing for hjemmebruk" og den ettårige fagutdannelsen "Energiarbeid & faghealing".
Daglig leder ved ILIANA akademiet Inge Ås, www.iliana.no

Hva er SELV utvikling etter ILIANA modellen og hvorfor trenger vi selvutvikling inn i alle utdannelser?

Søndag Kl. 17:00 SAL 1
Alle ønsker å være seg SELV, men hvordan bli det? Vi lærer ikke hvordan vi er medskapere i vårt eget liv i utdannelser i dag. VI trenher å lære om den som lærer ikke bare om hva vi lærer. ILIANA modellen fokuserer på øking av evnen til tilstedeværelse på alle plan. Til dette trenger vi å bruke våre kreative evner, utvikle vår etikk og erfare selv hva som hjelper eller ikke hjelper. Alle fysiske er enige om at alt er energi. I vår modell inngår aura og chakra som metoder til transformasjon av personligehetnes forskjelige strukturer og som metode til åpening til dyp væren og SELV. Daglig leder ved ILIANA akademiet, Inge Ås, har vært opptatt av dette i mange år og har forelest ved flere høyskoler og universitet om emnet.


Tanum på Karl Johan

Bokarrangement: 28. april kl.17.30
30 min. innledning om boka + spørsmål.


Unity-senteret

Bokarrangement: 29. april kl.19.00
Bokbad med intervju og innledning. Les mer her.
Møllergt. 23. Oslo


Zen Bok & musikk, Oslo

Bokarrangement, tirsdag 16. mars 2010 kl.19.00
Zen Bok & Musikk, Sporveisgt. 29 i Oslo. Tlf 23 20 27 00
www.zenshop.no


Litteraturhuset i Oslo

Hva har selvutvikling og chakra med hverdagen å gjøre? Samtale om "Indre politikk" med forfatter Inge Ås av "Den store CHAKRABOKA".


Den store alternativmessen i Oslo

6. - 8. november 2009

Møt ILIANA akademiet på Den store alternativmessen i Oslo - i år på norges varemesse på Lillestrøm.

Les mer om messa på messearrangørens side her

ILIANA akademiet har stand i det store Hallområdet og her kan du møte Vanja Bentsen Kleven og Inge Ås i tillegg til studenter og ferdig utdannede ILIANA livsveiledere og eregiarbeidere.
Du kan kjøpe "Den store CHAKRABOKA" og få signatur av forfatteren.
I tillegg vil det bli foredrag og en stor lansering av den nye boka "Den store CHAKRABOKA".

FREDAG:
Midtscenen
14.00 "HELBREDENDE LYD" KONSERT MED KRYSTALLBOLLER Ved Inge Ås. Lyd har vært brukt i healing til alle tider. Kvartskrystallbollene som Inge Ås har spilt på siden 1996 er egentlig avfall fra dataindustrien, men de muliggjør krystallbollelyd på en helt ny og fabelaktig måte! Bollene er dekket av bergkrystaller som blir satt i vibrasjon og som sender klanger gjennom marg og ben. Lydene vekker noe dypt i deg som det kan være du har glemt? Vær med på en reise gjennom chakraenes klanger og kjenn hvor det treffer deg hjemme! Det blir mulighet for en “selv- diagnose”. Sett deg forran bollene og merk hvilken av de forskjellige tonene som gjør noe med deg. Inge Ås vil fortelle om hvordan og hvorfor dette påvirker deg. Inge Ås lanserer den store CHAKRABOKA på denne messa på lørdag kl.14.00. Her vil hun også spille. I boka kan du lese om hvordan lyd, toner og vokaler kan brukes i forbindelse med chakraene.

ROM 2
12.00 Et MINIKURS i KLARSYN OG CHAKRA. Et minikurs for å åpne ditt eget klarsyn, og et fore- drag om hva disse evnene egentlig er. Chakra har vært kjent i 3000 år! De brukes på forskjellige måter ettersom hvilken ideologi de settes inn i. ILIANA-modellen bruker chakra som dører til den indre hemmelige kjeller. I kjelleren stuer vi bort og vi pakket ned det vi ikke vil se på. Men det er her dine beste ressurser ligger gjemt! Og bruken av klarsyn i forbindelse med chakrasystemet kan hjelpe deg til å bli mer hel. Inge Ås vil ta utgangspunkt i nesten 30 års arbeid med tusenvis av mennesker på kurs, i grupper og individuelt. Hun har alltid vært klarsynt, klarfølende, klarluktende, klarsmak og med enda flere indre sanser. Men hun har konsentrert seg på å lære andre til å åpne for bruken av disse evnene. I dette minikurset vil vi bruke chakraene som verktøy til innsikt. Inge Ås grunnla ILIANA akademiet i 1983, et akademi som har vokst til flere steder i verden, med flere lærere og flere fagutdannelser.

18.00 Et MINIKURS OM CHAKRA OG DRØMMER. Chakra er et energisenter, et energihjul, et fokusområde og mye, mye mer. Våre drømmer kommer fra deler av vår bevissthet som ikke er så bundet av frykt og konvensjoner som vår daglige bevissthet og vår personlighet ofte er. Derfor kan d fungere som et frigjørende språk! Ta med en drøm du ønsker å se på. Her vil du lære om hvordan chakrasystemet gir enkle og gode rettningslinjer i forbindelse med drømmetolkning. Men det kan også brukes til mye mer! Inge Ås vil ta utgangspunkt i nesten 30 års arbeid med tusenvis av mennesker på kurs, i grupper og individuelt. Hun har alltid vært klarsynt, klarfølende, klarluktende, klarsmak og med enda flere indre sanser. Men hun har konsentrert seg på å lære andre til å åpne for bruken av disse evnene. I dette minikurset vil vi bruke chakraene som verktøy til innsikt for å fortå drømmene bedre.

LØRDAG:
Midtscenen:
11.00 "HELBREDENDE LYD" KONSERT MED KRYSTALLBOLLER Ved Inge Ås. Lyd har vært brukt i healing til alle tider. Kvartskrystallbollene som Inge Ås har spilt på siden 1996 er egentlig avfall fra dataindustrien, men de muliggjør krystallbollelyd på en helt ny og fabelaktig måte! Bollene er dekket av bergkrystaller som blir satt i vibrasjon og som sender klanger gjennom marg og ben. Lydene vekker noe dypt i deg som det kan være du har glemt? Vær med på en reise gjennom chakraenes klanger og kjenn hvor det treffer deg hjemme! Det blir mulighet for en “selvdiagnose”. Sett deg forran bollene og merk hvilken av de forskjellige tonene som gjør noe med deg. Inge Ås vil fortelle om hvordan og hvorfor dette påvirker deg. Inge Ås lanserer den store CHAKRABOKA på denne messa på lørdag kl.14.00. Her vil hun også spille. I boka kan du lese om hvordan lyd, toner og vokaler kan brukes i forbindelse med chakraene.

ROM 1:
14.00

BOKLANSERING FRA
FORLAGET SELF!

”Den store CHAKRABOKA - aura, filosofi og indre politikk -
SELVutvikling på norsk.”


Hør utdrag av boka. Opplev en ledet chakrameditasjon og hør forskjellige innledere snakke om chakra og mye, mye mer! Inge Ås vil også spille på sine vidunderlige kvartskrystallboller sammen med svenske Anna Fäldt på digeridoo.

Boka er rykende fersk til messa og du kan kjøpe den og få den signert med en hilsen på stedet. Dette skriver overlegen Audun Myskja i forordet: "Om Inge Ås på sett og vis debuterer som forfatter med denne boka, er dette et menneske med en sjelden erfaringsrikdom og dybde innen feltet som nå trer ut med sine tanker og erfaringer. Der mange av bøkene som er kommet ut i senere årene har vært rene repetisjoner av tidligere bøker, klarer Inge Ås å bringe sin erfaringsdybde inn i framstillinger som gir deg som leser et nytt bilde av denne rike tradisjonen. Derfor er det en glede å anbefale denne boken som en av de mest egnede verkene på skandinaviske språk for deg som søker viten, selvutvikling og selvhelbredelse."

Inge Ås er grunnleggeren av ILIANA akademiet, fra 1983, som tilbyr flere fagutdannelser hvor også arbeid med chakraene inngår. I tillegg er hun aktiv i arbeidet med å gjøre energiarbeid og healing nettopp til fag som i konsekvens vil beskytte klienten og videreutvikle behandleren.

Inge Ås "fant" Anna Fäldt på Alternativmessen i Stockholm og ble imponert over hennes spesielle spillestil. Hun inviterte Anna til medspill på sin egen konsert. "Anna Fäldt spiller didgeridoo, ett blåseinstrument fra Australiens Aboriginere. Med didgeridoons dype vibrerende toner vill Anna formidle en meditativ stemning og bidrar till balanse og harmoni hos den som lytter. Anna har spilt didgeridoo siden 1995 och studerat för didgeridoovirtuos Alan Dargin m.fl." www.didgeridoo.se

Rom 16:
17.00 Et MINIKURS OM CHAKRA OG DRØMMER.
Chakra er et energisenter, et energihjul, et fokusområde og mye, mye mer. Våre drømmer kommer fra deler av vår bevissthet som ikke er så bundet av frykt og konvensjoner som vår daglige bevissthet og vår personlighet ofte er. Derfor kan d fungere som et frigjørende språk! Ta med en drøm du ønsker å se på. Her vil du lære om hvordan chakrasystemet gir enkle og gode rettningslinjer i forbindelse med drømmetolkning. Men det kan også brukes til mye mer! Inge Ås vil ta utgangspunkt i nesten 30 års arbeid med tusenvis av mennesker på kurs, i grupper og individuelt. Hun har alltid vært klarsynt, klarfølende, klarluktende, klarsmak og med enda flere indre sanser. Men hun har konsentrert seg på å lære andre til å åpne for bruken av disse evnene. I dette minikurset vil vi bruke chakraene som verktøy til innsikt for å fortå drømmene bedre.

SØNDAG:
Midtscenen:
13.00 "HELBREDENDE LYD” KONSERT MED KRYSTALLBOLLER ved Inge Ås.
Lyd har vært brukt i healing til alle tider. Kvartskrystallbollene som Inge Ås har spilt på siden 1996 er egentlig avfall fra dataindustrien, men de muliggjør krystallbollelyd på en helt ny og fabelaktig måte! Bollene er dekket av bergkrystaller som blir satt i vibrasjon og som sender klanger gjennom marg og ben. Lydene vekker noe dypt i deg som det kan være du har glemt? Vær med på en reise gjennom chakraenes klanger og kjenn hvor det treffer deg hjemme! Det blir mulighet for en “selvdiagnose”. Sett deg forran bollene og merk hvilken av de forskjellige tonene som gjør noe med deg. Inge Ås vil fortelle om hvordan og hvorfor dette påvirker deg.

ROM 6 11.00 Et MINIKURS i KLARSYN OG CHAKRA.
Et minikurs for å åpne ditt eget klarsyn, og et foredrag om hva disse evnene egentlig er. Chakra har vært kjent i 3000 år! De brukes på forskjellige måter ettersom hvilken ideologi de settes inn i. ILIANA-modellen bruker chakra som dører til den indre hemmelige kjeller. I kjelleren stuer vi bort og vi pakket ned det vi ikke vil se på. Men det er her dine beste ressurser ligger gjemt! Og bruken av klarsyn i forbindelse med chakrasystemet kan hjelpe deg til å bli mer hel. Inge Ås vil ta utgangspunkt i nesten 30 års arbeid med tusenvis av mennesker på kurs, i grupper og individuelt. Hun har alltid vært klarsynt, klarfølende, klarluktende, klarsmak og med enda flere indre sanser. Men hun har konsentrert seg på å lære andre til å åpne for bruken av disse evnene. I dette minikurset vil vi bruke chakraene som verktøy til innsikt.

18.00 Et MiniKURS OM CHAKRA OG DRØMMER.
Chakra er et energisenter, et energihjul, et fokusområde og mye, mye mer. Våre drømmer kommer fra deler av vår bevissthet som ikke er så bundet av frykt og konvensjoner som vår daglige bevissthet og vår personlighet ofte er. Derfor kan d fungere som et frigjørende språk! Ta med en drøm du ønsker å se på. Her vil du lære om hvordan chakrasystemet gir enkle og gode rettningslinjer i forbindelse med drømmetolkning. Men det kan også brukes til mye mer! Inge Ås vil ta utgangspunkt i nesten 30 års arbeid med tusenvis av mennesker på kurs, i grupper og individuelt. Hun har alltid vært klarsynt, klarfølende, klarluktende, klarsmak og med enda flere indre sanser. Men hun har konsentrert seg på å lære andre til å åpne for bruken av disse evnene. I dette minikurset vil vi bruke chakraene som verktøy til innsikt for å fortå drømmene bedre.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerGratis meditasjonsøvelse

Chakraboka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLink til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - Den store CHAKRABOKA

Link til FB - BUøyen kursgård