• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

Foredrag og kurs

Inge Ås grunnla ILIANA akademiet i 1983 og er daglig leder og faglig ansvarlig. Hver høst tilbyr hun hele SELVutviklingsutdannelsen i Oslo som legger grunnlaget for begge fagutdannelsene. To ganger i året tilbyr hun grunnkurset “Energi og bevisthet” særlig tilrettlagt for proffesjonelle. Dette SELVutviklingskurset tilbys også til andre
skoler og faggrupper. Inge Ås har utviklet de to fagutdannelsene ved ILIANA akademiet og er hovedlærer ved begge. ILIANA livsveiledning og Energiarbeid & helsefremmende faghealing.

I 1995 kjøpte hun 211 mål på Buøya på Helgelandskysten og begynte sammen med sin samboer utviklingen av BUøyen kursgård. Her tilbys diverse kurs. Nordland er dermed blitt et viktig satsningsområdet for diverse kurs og foredrag.

I tillegg holder hun foredrag og spesialkurs over hele landet for offentlige og private skoler, firma og grupper. Ta kontakt for avtale.

Inge Ås er en anerkjent livsveileder og lifecoach. Hun er kjent for sin direkte, enkle, innsiktsfulle og entusiastiske formidlingsevne. Hun benyttes som kurs- og foredragsholder over hele landet, både for private grupper, i næringslivet og i offentlige institusjoner.

Inge er kjent som en dynamisk og inspirerende kursholder, aktiv multimediakunstner og mangeårig veileder og terapeut. Gjennom mange års virke og et sterkt samfunnsengasjement, har Inge et enormt spenn i sin faglige kompetanse. Det gjør at hun har mange spennende innfallsvinkler i sitt arbeid med mennesker, læring og samfunn, hvor hun setter alt sammen til et hele.

Fra våren 2014 har hun i samarbeid med en videregående skole i Nordland påbegynt prosjektet "Du er god". Her lærer elever og lærere SELVutviklingsverktøy til hjelp i eget liv og i skolehverdagen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerGratis meditasjonsøvelse

Chakraboka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLink til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - Den store CHAKRABOKA

Link til FB - BUøyen kursgård