• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

SELVutviklingskurs for profesjonelle

SELVutvikling for profesjonelle med Inge Ås

Kurset kan holdes på forespørsel fra fagorganisasjoner, foreninger og grupper mennesker som arbeider med andre. Det kan være veiledere, behandlere, lærere på alle nivå og i alle slags institusjoner, butikkansatte, mennesker i salg, ledere, koordinatorer ol. fra hele landet.
For en gruppe på 12 personer kommer jeg til der du/dere bor.

Er du veileder, rådgiver, coach, lærer, alt.behandler, fra det offentlige helsevesen eller på andre måter arbeider tett med mennesker - kan dette kurset passe for deg.

Når man jobber med mennesker er det en forutsetning at man kontinuerlig også jobber med seg selv. Utbrenthet og utslitthet er bl.a. et resultat av at man glemmer seg SELV. Mange behandler seg selv som en ting, en funksjon eller bare som et instrument som skal tjene den andre. Dette er feil og skaper både fysiske og psykiske problemer som i neste instans går ut over den vi skal hjelpe, veilede eller lære.

Det grunnleggende er det grunnleggende og kan ikke læres én gang. – men må praktiseres om og om igjen slik man pusser sine tenner hver dag. Det er ikke en teknikk eller en metode. Det dreier seg om å ta seg tid til det viktige i livet – nemlig deg SELV. Din egen evne til tilstedeværelse krymper når du ikke tar deg denne tiden. Og din evne til å favne og romme den andre skrumper sammen med den.

Det er også viktig at du får et rom der ikke dine klienter, kunder, pasienter eller elever er. Vi tilbyr deg et kurs hvor dine medstudenter også er profesjonelle. De kan være veiledere, coacher, terapeuter innen det alternative eller det offentlige helsevesenet eller lærere av mange slag. Mange metoder kan være aktuelle og det finnes flere steder som kan gi deg et slikt rom. ILIANA akademiet tilbyr profesjonelle mennesker metoder basert på ILIANA modellen. Her er økingen av evnen til tilstedeværelse sentralt. Din indre kreativitet vekkes gjennom farger og lyd og du får gjennom erfaringsbasert læring – et innblikk inn i din indre verden der du er nå.

I bunn og grunn er dette det samme kurset som alle andre tar som grunnkurset ved akademiet – og som vi anbefaler folk å gjenta om og om igjen. Kurset blir nemlig slik du har det til en hver tid. Fordi dette kurset er for profesjonelle vil likevel vinklingen av stoffet være noe andreledes. Dette kurset vil gi deg mange nyttige erfaringer, redskaper og innsikter i eget liv. Disse kan du bruke til større klarhet og derigjennom til viktige forandring av retning eller fokus. Gjennom forståelsen av deg selv, vil du kunne se andre rundt deg i et klarere lys. Forandringer av holdninger er grunnleggende i forbindelse med å oppleve sitt liv meningsfylt og godt. Dyp innsikt kan forandre holdninger og adferd til din og andres beste.

Forståelsen av SELVutviklingsprosessen vil kunne være et nyttig supplement, privat og i ditt profesjonelle arbeid med andre. Om du er venn, forelder, lærer, terapeut, hjelper eller annet. Du kan bare få det bedre ved egen innsats. Men din innsats kan også forandre verden.

Kurs I: Energi og bevissthet
Energi er et ord som kan bety mye forskjellig. Her lærer du om energi både slik fysikerne omtaler dette og slik alternativbehandlere bruker det. Du tegner ”kart” over din kropp, emosjoner og tanker – som er din egen situasjon. Nye ressurser blir synlige. Vi vil snakke om hvordan vi produserer blokkeringer og hvordan vi kan transformere dem igjen. ILIANA modellen blir presentert og du får en gjennomgang av energisentrene/chakraene teoretisk og gjennom egne øvelser. Vi skal bruke chakraene som dører til din egen bevissthet og dine egen forskjellige indre rom.

Du lærer selvhealing, erfarer meditasjon, jobber med drømmearbeid, og lærer fysiske øvelser og energiøvelser som kan bli dine redskaper til egenutvikling i hverdagen. Dette er et kurs for deg der du er nå uansett hvor det er i ditt liv. Har du mye egetarbeid i bånn – vil du få enda mer ut av kurset. For avhengig av hvor dypt du setter dine røtter – så vil du kunne bære en større og mer mangfoldig krone.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerGratis meditasjonsøvelse

Chakraboka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLink til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - Den store CHAKRABOKA

Link til FB - BUøyen kursgård