• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

Om meg selv og mitt arbeid

Det er viktig å vite at du alltid er ok. Likevel er vi alle i vekst. Jeg er opptatt av menneskelig og spirituell utvikling med beina godt planta på jorda. Min opplevelse er at alt er tilgjengelig her og nå. Vi bærer med oss vår fortid og vi projiserer oss selv inn i vår framtid. Likevel er nåtiden det største mysteriet av alt - og det kraftigste energifeltet å være i for et levende menneske. Å virkelig være tilstede og våkne mer og mer er en stor og mystisk utfordring, og menneskebarnet trenger både hjelp og støtte av sine medpassasjerer for å klare denne reisen.

Alt er ånd, energi og nivåer av bevissthet. Vi er allerede ånd, og forsøker så godt vi kan å bli hele mennesker. Vi skaper ikke alt - og vi er heller ikke fullstendige offer for en virkelighet. Vi er viktige med-skapere i vår egen virkelighet, både kollektivt og individuelt. Måten vi ser på oss selv og selve livet, fargelegger vår verden og skiller ut det vi er i stand til å se.

Fordi alt dypest sett henger sammen, står vi hele tiden overfor både individuelle og kollektive valg.

Jeg tror det er mulig å åpne for flere valgmuligheter i menneskers liv - fra et friere og visere sted i vår bevissthet.

Innsikt er en av nøklene - bevisstgjøring av egne ønsker og behov gir større plass til å se den andre. Når vi anerkjenner våre indre motsetninger, og vi er i stand til å se oss selv, kan vi også se den andre i et klarere lys. Og når vi kan se hverandre bedre, kan vi snakke sammen og finne felles løsninger. Jeg tror alle mennesker, dypest sett, har glede av å dele med andre.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerGratis meditasjonsøvelse

Chakraboka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLink til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - Den store CHAKRABOKA

Link til FB - BUøyen kursgård