• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

Kurstilbud

Litt sør for Sandnessjøen, på den vakre Helgelandskysten ligger en rad av langstrakte øyer så langt øyet kan se ut mot havets horisont. Rett syd for flyplassen Stokka er fergestedet Søvik, og her går ferga 15. min ut til Austbø, vår naboøy. Vi henter deg med egen båt til Sørgården på Buøya, BUøyen kursgård. Her har vi det klareste brønnvann, utedo og karmsenger med eget vindu, for den som vil være med!

Sommeren 2015 blir det Malekurs/SELVutvikling og det videregående SELVutviklingskurset med fokus på Tymuschakra. Påmeldingsfristene er lagt en stund før – så vær tidlig ute!

Be om å bli satt på mailinglisten for BUøyen kursgård og ILIANA akademiet.


Akrylmaling og SELVutvikling. Påmeldingsfrist 1. juli!
Muligheter for ankomst dagen før. Et 3-dagers kurs i fantastisk natur! Med felles ankomst første morgen fra Kvaløyhavn på Austbø og avreise på ettermiddagen siste dag. Du får pensler, akrylmaling, plater o.l. Vi har flere hjemmelagde staffelier av gjærestaur som kan flyttes ut i terrenget. Du bor i alkoveseng i Naustet eller i flersengsrom i hovedhuset.

Det spiller ingen rolle om du har malt før eller ikke. Du lærer om farger på det indre og ytre plan. Du lærer å leke med teknikker, farger, former og "se" på en annen måte. Naturen vil heller ikke bli den samme etter dette kurset!

Været på Helgelandskysten kan variere fra kjølig, storm og regn til de varmeste, heteste soldager. Og det skifter ofte raskt! Ta derfor med all slags tøy slik at du også kan bevege deg ute i naturen. Pris: kr. 2.990,- inkluderer alle malesaker, og enkel kost/logi kr.1.050. Til sammen kr. 4.040,-.


Psykisk og fysisk beskyttelse gjennom Tymuschakra.
Påmeldingfrist 1. juli!
Psykisk og fysisk beskyttelse er et resultat av mange faktorer. En av dem er styrken i vårt imunsystem og Tymuschakra har en sentral rolle i dette fysisk, psykisk og på et energiplan.

Dette kurset er for deg som har jobbet en god stund med SELVutvikling. Helst ser vi at du har gjennomført hele SELVutviklingsutdannelsen. Du må kunne sitte lenge i meditasjon, kjenne til chakraene og ha en viss balanse i deg selv for å få delta på dette kurset. Kurset inneholder meditasjoner, energiøvelser, drømmereise, individuelt- og gruppearbeid. Vi bruker naturen etter hva været tillater.

Kursleder: Inge Ås. Samlet ankomst på ettermiddagen dagen før kurset, med fiskebåt fra Austbø, hvor du eventuelt kan parkere bilen din. Vi begynner kurset kl 10.00, med tre fulle kursdager.
Avreise er etter frokost dagen etter kurset.
Ta med: Klær og klesbytte, sko/sjøstøvler til all slags vær. Husk lue, vanter og skjerf. Farger og skrivesaker. Vi har en utedress til alle deltagere som kan brukes til utesitting.
Du får: Kost og losji på stedet. Gi beskjed om det er noe du ikke tåler, og ta evnt. med ekstra spesielle ting. Ta med eget telt hvis du vil bo i naturen hele eller deler av oppholdet, eller vil ha det til meditasjonene ute.
Annet: Du får et kurskompendium med teoriene og øvelsene til kurset med plass til notater og tegninger.
Betaling: kr. 4.490 for kurset og kompendium. Kost og logi kr 1750,-. Til sammen kr. 6.240,-.TIDLIGERE KURS SOM KAN KOMME IGJEN:

Avansert Energiarbeid&Healing (Nivå 3) er en eller to uker i 2011.
Til denne uka må det sendes inn søknad.

Du må ha jobbet intensivt med energiarbeid, meditasjon og visualisering for å kunne komme med. På dette nivå kreves det selvstendighet og utholdenhet. Her blir det muligheter for den som ønsker det å skape sin egen utesitting. Vi vil jobbe etter forskjellige spirituelle tradisjoner innen energiarbeid, spirituell anatomi, kanalisering av energi og informasjon og arbeide med fødselen av SELV i kropp - på det nivå den enkelt er.

VISJONSVAKE med utesitting!

En uke med forberedelser - to dagers utesitting - og etterarbeid.
På kurset er det enkel kost, med forberedelse til 2 døgns vannfaste og oppspising etterpå. Du bor i telt for å akklimatisere deg – med muligheter til å flytte inn etter utesittingen eller om det blir for kaldt.

Utlån av diverse utstyr som: presenning til gapahuken, øks til felling av tre/kvist, kniv, vannbeholdere, liten spade, varmedress + div. utstyr til rituelle handlinger på ditt kraftsted. Ta med eget telt og sovepose til akklimatiseringen ute før utesittingen. Si i fra hvis du ikke kan skaffe eget telt til dette.

Inge Ås har latt seg inspirere av Lakotaindianerene og teologen Jone Salomonsen for å skape en norsk variant av Visjonquest og av de gamle norrøne tradisjonene i utesitting for å få visjoner. Du bor i telt for å aklimatisere deg til å være ute og du bygger din egen gapahuk ved å felle et tre og finne ditt eget kraftsted på øya. To dager sitter du ute på vannfaste med oppgaver du skal løse. Den siste natta sitter du stille på et sted.

Været på Helgelandskysten kan variere fra kjølig, storm og regn til de varmeste, heteste soldager. Og det skifter ofte raskt! Ta derfor med all slags tøy slik at du kan bevege deg ute i naturen.

Den første HELSEUKA på BUøyen kursgård var en opplevelse!
Vi hadde deltagere fra Tromsø, Sandnessjøen, Hardanger, Bergen og Oslo!
Alle fikk tilsendt en spiseplan for en eller to uker før ankomst alt avhengig av hva de ønsket å få ut av HELSEUKEN totalt. Vi avgiftet og alkaliserte kroppen med grønnsaker, friske safter, turer, yoga og hopping på trampoliner! Det var foredrag og meditasjoner iblandet hyggelig sosialt samvær. Det var mye nytt for de fleste og alle fikk erfart teoriene på egen kropp og kunne kjenne forandringene.
Kursleder Inge Ås har arbeidet med kosthold siden 70-tallet. Ernæringsfysiolog Vibeke Thorp har også lang og bred erfaring. Begge delte av sine store kunnskaper både teoretisk og praktisk!

Alle fikk sjekket levende blodstatus før og etter oppholdet hos Livsveileder (e) og ernæringsfysiolog Vibeke Thorp til spesialpris.Hun tilbø også dette i Sandnessjøen i løpet av kurset til andre interesserte. Intervju med Vibeke i nyhetsbrevet for april.

Kulturlandskap og SELVutvikling
Vi jobber sammen og videreutvikler kursgården med div. fysiske oppgaver. Om morgen er det yoga og om kvelden meditasjon og SELVutviklingsøvelser.

Ungdomsuke
Vi har hatt besøk av ungdommer fra flere land. Vi jobber i grupper med ungdom og voksne sammen om samarbeid, kommunikasjon og løsning av oppgaver. Alle praktiske gjøremål fordeles blant deltagerne.

Lokale arrangementer
Av lokale arr. kan vi nevne ( KLBO ) Kulturlandskapsgruppa for BUøy og omegns årsmøter og nettverksmøte for HALDis samt mindre arr.

Deltakere helseuka
Deltakere på
Helseuka!


Blomstersalat!
Blomstersalat!

Rød salat
Rød salat